Udarbejdelse og afrapportering af KPI’er

Løbende indsamling og afrapportering af din virksomheds KPI’er kan være en af de opgaver, som ofte forsømmes i en travl hverdag, men som kan være helt afgørende for at sikre, at fx salgsafdelingen bevæger i den rigtige retning. Få konkret overblik over, hvordan din virksomhed klarer sig økonomisk.

Har du som beslutningstager fakta om virksomhedens performance, bliver det lettere at lede. Resultaterne af fx månedlige målinger af KPI’er udgør den bedste basis for at ændre på de processer i virksomheden, som er nøglen til bedre økonomiske resultater. Ud over at afrapportere fungerer jeg også gerne som sparringspartner for ledelsen eller for de enkelte funktionschefer i en altid konstruktiv dialog.

Optimér processerne ud fra KPI-afrapportering

Procesoptimering kan være en svær øvelse, da den griber ind status quo – og af samme grund er det vigtigt at den baseres på fakta frem for mavefornemmelser. Eksempler på, hvilke KPI’er I med fordel kan måle på, er:
Ønsker du en uforpligtende dialog om dit overblik over din virksomheds økonomi, ring til mig på 24 62 60 88, skriv til info@schytzadm.dk, eller udfyld formularen under “Kontakt”. Du hører fra mig hurtigst muligt.

Controlling services