Budgettering

Budgettering og opfølgning på budgetterne er essentielt for både store og små virksomheder. Budgetter fastlægger dit økonomiske råderum og gør din strategiske beslutningstagning faktuel.

Drifts- og likviditetsbudgetter udgør kernen i den økonomiske styring af din virksomhed. Har du disse budgetter på plads, kan du simulere potentielle fremtidige beslutningsprocesser og få en indikation på, hvordan en strategisk beslutning vil påvirke driften og firmaets likviditet. At der er styr på likviditetsbudgettet er fx et must ift. at gennemføre en pålidelig business controlling.

Budgettet som beslutningsværktøj

Et budget simulerer fremtiden, og er dit værktøj til at træffe strategiske beslutninger i fremtiden. Ved at simulere de økonomiske konsekvenser af et valg for virksomhedens fremtid kan I undgå mange risici. Udbyttet af et godt gennemarbejdet budget er eksempelvis svar på:
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig. Jeg hjælper også gerne med valg af økonomistyringssystem. Ønsker du en uforpligtende dialog om dit overblik over din virksomheds økonomi, ring til mig på 24 62 60 88, skriv til info@schytzadm.dk, eller udfyld formularen under “Kontakt”. Du hører fra mig hurtigst muligt.

Konsulent services