Depitor- og kreditorstyring

God likviditet følges ofte med god styring af både debitorer og kreditorer. At holde styr på sine tilgodehavender og at betale sine regninger rettidigt er den bedste måde til at sikre dig mod dårlig likviditet.

Debitorstyring består I, at jeg fakturerer og sikrer betaling fra dine debitorer – og tilbyder at udsende påmindelser om betaling/rykkere og inkassobreve, hvis de ikke betaler til tiden.

Debitorstyring kan også bestå i kreditvurdering af kunder og analyse af deres regnskaber, før dit firma indgår en økonomisk aftale med dem.

Kreditorstyring består i, at jeg modtager, betaler og bogfører fakturaer fra dine kreditorer rettidigt, så du undgår rykkergebyrer eller andre unødvendige udgifter. Ydermere afstemmer jeg dine kontoudtog.

Styringsgraden aftaler vi. Nogle virksomheder overlader adgangen til deres bankkonti, andre klarer selv betalingerne. Det er helt op til jer. Jeg har mulighed for at tilgå alle systemer online, så jeg kan også klare opgaven uden at skulle optage en kontorplads hos jer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig. Ønsker du en uforpligtende dialog om din virksomheds næste opgave, så ring til mig på 24 62 60 88, skriv til info@schytzadm.dk, eller udfyld formularen under “Kontakt”. Du hører fra mig hurtigst muligt.

Regnskab services