Om Schytz Administration

En virksomhed med erfaring

Schytz Administration arbejder på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har jeg betjent en lang række glade og tilfredse kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men jeg er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Sammen med et solidt og godt netværk danner det ogås et stærkt fundament for Schytz Administration. Jeg har valgt, ikke at angive priser på mine services her på hjemmesiden, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte mig. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” og jeg vil hurtigst muligt kontakte dig. Hvad enten det drejer sig om controlling, konsulent eller regnskab, så kan jeg helt sikkert hjælpe.

Mission og vision

Jeg har gennem mange års erfaring specialiseret mig i regnskab, controlling samt budgettering for både private familier men også for virksomheder. Mine primære ekspertiseområder ligger i regnskab og controlling. Udover dette er jeg stærkt fokuseret på at udføre andre opgaver, som mine kunder nu skulle have, og som selvfølgelig er omkostningsbesparende for mine kunder.

Schytz vision er enkel: Jeg vil give dig den bedste service. Det vigtigste for mig er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og jeg sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der imødekommer mine kunders forventninger.