Bogføring

Kniber det med at håndtere eller nå bogføringen i virksomheden? Så er en ekstern bogholder en rigtig let måde at få mere tid til det, der udvikler din virksomhed. Samtidigt har du en forsikring for, at dine bilag bogføres korrekt – og dit årsregnskab derfor let og hurtigt kan udarbejdes efterfølgende.

Er du en etableret virksomhed, sætter jeg mig hurtigt ind i det regnskabsprogram, du anvender, hvis jeg ikke allerede har kendskab til det. Er du nystartet iværksætter, og skal du vælge dit første regnskabsprogram, sparrer jeg gerne med dig om det program, som bedst passer dit behov. Med en professionel freelance-bogholder får du styr på dine bilag og ind- og udbetalingerne i virksomheden. Uden selv at skulle svede over det

Erfaring med mange regnskabsprogrammer

Jeg har erfaring med følgende programmer, men er også hurtig til at sætte mig ind i andre ERP-systemer:

Jeg har mulighed for at tilgå alle systemer online, så jeg kan også klare opgaven uden at skulle optage en kontorplads hos jer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig. Jeg hjælper også gerne med valg af økonomistyringssystem. Ønsker du en uforpligtende dialog om dit overblik over din virksomheds økonomi, ring til mig på 24 62 60 88, skriv til info@schytzadm.dk, eller udfyld formularen under “Kontakt”. Du hører fra mig hurtigst muligt.

Regnskab services