Momsregnskab

Er I ramt af sygdom, barsel eller anden fravær hos nøglemedarbejdere i jeres økonomiafdeling? Har I ikke fundet den rette kandidat til en fuldtidsstilling i jeres afdeling? Lej en leder af jeres regnskabs- og økonomiafdeling – og slip for yderligere faste omkostninger.

Nogle varer har moms pålagt, andre ikke. Varer købt i EU eller i det øvrige udland skal håndteres anderledes i momsregnskabet end varer købt i Danmark. Hvordan håndterer du en kreditnota i dit momsregnskab? Mange iværksættere og mindre virksomheder, som ikke har egen økonomiafdeling kan med fordel indgå en aftale med en ekstern regnskabskyndig

Lej en økonomimand

Jeg har mange års erfaring med de fleste funktioner i en regnskabs- og økonomiafdeling og kan hurtigt træde til, hvis I mangler assistance til:

Se mit komplette CV på LinkedIn

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig. Ønsker du en uforpligtende dialog om at leje en interim leder, så ring til mig på 24 62 60 88, skriv til info@schytzadm.dk, eller udfyld formularen under “Kontakt”. Du hører fra mig hurtigst muligt.

Interim ledelse