Lønadministration

Skal du ansætte din første medarbejder – og giver det ikke mening for dig at stå for alt i forbindelse med lønnen? Eller er din virksomhed ikke stor nok til at ansætte en fuldtidsansat økonomiansvarlig, er det let at lægge håndteringen af løn- og feriepengeudbetalingen hos en ekstern økonomiansvarlig som Schytz Administration.

Jeg har gennem mange år været ansvarlig for løn- og feriepengeudbetalingerne i større danske virksomheder, så du kan trygt lægge dette ansvar hos mig.

Koncentrer dig om dine ansatte

Der er mange rutiner, som skal på plads, når man har ansatte. Jeg kan overtage hele eller dele af ansvaret for din virksomheds lønadministration, eksempelvis:

Jeg har mulighed for at tilgå alle systemer online, så jeg kan også klare opgaven uden at skulle optage en kontorplads hos jer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig. Ønsker du en uforpligtende dialog om din virksomheds næste opgave, så ring til mig på 24 62 60 88, skriv til info@schytzadm.dk, eller udfyld formularen under “Kontakt”. Du hører fra mig hurtigst muligt.

Regnskab services