Leder af regnskabs- og økonomiafdeling

Konsekvenserne ved ikke at have styr på sit momsregnskab og momsindberetning kan være store – fx i form af bøder eller et forkert billede af firmaets likviditet. Alle virksomheder, som omsætter for mere end 50.000 kr. skal indberette moms – enten kvart- eller halvårligt. Ønsker du at koncentrere dig om det vigtigste for din virksomheds drift, er momsregnskabet noget af det, som lettest kan outsources.

Det kan være en økonomisk sund beslutning af ansætte en freelancer, hvis en stilling kun er ledig for en periode, og jeg kan være den brik, I mangler for at have de nødvendige ressourcer. Jeg har stor erfaring med deltids-ansættelser i nordjyske virksomheders regnskabs- og økonomiafdeling og henviser gerne til tidligere eller nuværende kunder for referencer.

Slip for grå hår over købs- og salgsmoms

Få styr på:
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig. Jeg hjælper også gerne med valg af økonomistyringssystem. Ønsker du en uforpligtende dialog om dit overblik over din virksomheds økonomi, ring til mig på 24 62 60 88, skriv til info@schytzadm.dk, eller udfyld formularen under “Kontakt”. Du hører fra mig hurtigst muligt.

Regnskab services