Leder af administration

Jeg har erfaring med personaleledelse og med at træde ind i en virksomhed i en begrænset periode. Så står I med en stilling, som I af den ene eller den anden grund ikke kan eller ønsker at få besat på fuld tid eller fast, er jeg meget interesseret i at træde til.

Qua min erfaring som leder af regnskabs- og økonomiafdelinger og af administrativt personale får I i mig en fleksibel, interim leder.

Se mit komplette CV på LinkedIn.

Ledererfaring – ad libitum

Mine personlige og faglige egenskaber koblet med min 20+ års erfaring på det danske arbejdsmarked gør mig til en relevant medspiller i jeres lederteam i det omfang og i den tid, I har behov for mig.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig. Ønsker du en uforpligtende dialog om at leje en interim leder, så ring til mig på 24 62 60 88, skriv til info@schytzadm.dk, eller udfyld formularen under “Kontakt”. Du hører fra mig hurtigst muligt.

Interim ledelse