+45 2462 6088 | info@schytzadm.dk

Projekt Controlling

Controlling er i dag et meget udbredt begreb. Det betyder, at kravene til os også er steget en del. Controllere skal i dag kunne uddrage og sammenstille relevante beslutningsinformationer til ledelsen. Dette gør, at der opstår nye arbejdsopgaver og udfordringer, som skal løses på nye og mere effektive måder.
Som erfaren i faget tilbyder jeg altså professionel business controlling for virksomheder der vil have sammenhæng i virksomheden. Controllere skal i dag kunne uddrage og sammenstille relevante beslutningsinformationer til ledelsen. Dette gør, at der opstår nye arbejdsopgaver og udfordringer, som skal løses på nye og mere effektive måder.

Sådan fungerer det

Controllere skal i dag kunne uddrage og sammenstille relevante beslutningsinformationer til ledelsen. Dette gør, at der opstår nye arbejdsopgaver og udfordringer, som skal løses på nye og mere effektive måder.
 • Integer aliquet purus eget dolor pulvinar
 • Id lacinia sem vehicula.
 • Aenean eget justo sagittis enim lobortis maximus.
 • Praesent porta quis dui in accumsan.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar til at hjælpe. Ønsker du en uforpligtende snak om din virksomheds næste opgave, så ring til mig eller udfyld formularen under “Kontakt”, og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

Controlling services

Hold dig opdateret

Det siger kunderne

 • Peter Jensen, Indehaver VIRK ApS

  Peter Jensen, Indehaver VIRK ApS

  Vi vil klart anbefale Schytz Administration. Jørgen er fantastisk at sparre med og leverer altid til tiden. Han er dygtig til det han laver og forstår at underrette os, når der er noget uventet.

 • Inger Frederiksen, Direktør VIRK ApS

  Inger Frederiksen, Direktør VIRK ApS

  Jeg har samarbejdet med Jørgen Schytz gennem de seneste år. Han er utrolig dygtig til det han laver, og jeg vil klart anbefale ham til andre virksomheder. Jørgen har formået at give et økonomisk overblik.

 • Karsten Schrøder, Direktør VIRK ApS

  Karsten Schrøder, Direktør VIRK ApS

  Vi valgte Schytz Administration fordi vi manglede en erfaren og samtidig fleksibel konsulent til både budget og likviditet i vores virksomhed. Jørgen kan både arbejde hjemmefra men også være på vores arbejdsplads.

 • Betinna og Peter, Ejer af VIRK ApS

  Betinna og Peter, Ejer af VIRK ApS

  Vi har været rigtig glade for at samarbejde med Jørgen Schytz. Han sætter sig hurtigt ind i tingene og udfører alt hvad der skal udføres, så vi andre kan koncentrere os om vores virksomhed. Det sætter vi stor pris på.


© Copyright 2017 Schytz Administration | CVR: 18130084