+45 2462 6088 | info@schytzadm.dk

Indberetning til myndigheder

En virksomhed skal som minimum indberette til SKAT, men også indberetningen til mange andre offentlige instanser kan være en tidsrøver. Få freelance-assistance, så du ikke skal bruge kostbar tid på noget, der måseke ikke har den store værdi for din virksomheds udvikling.

Hvad kan du få hjælp til at indberette?

Jeg holder styr på dokumentationen og indberetter gerne til:
  • SKAT
  • FerieKonto
  • Kommunale myndigheder
  • ATP
  • Pensionskasser
  • Støtteordninger
  • Danmarks Statistik
Jeg har mulighed for at tilgå alle systemer online, så jeg kan også klare opgaven uden at skulle optage en kontorplads hos jer.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig. Ønsker du en uforpligtende dialog om din virksomheds næste opgave, så ring til mig på 24 62 60 88, skriv til info@schytzadm.dk, eller udfyld formularen under “Kontakt”. Du hører fra mig hurtigst muligt.

Regnskab services

Hold dig opdateret

[addthis_vertical_follow_buttons]

© Copyright 2017 Schytz Administration | CVR: 18130084